{{SelectedCarModel.Name}}

{{SelectedCarMakeName}}

Så här söker du begagnade däck

I sökrutan "Fritext" kan du söka på däcktyp eller dimension t.ex 195/65-15. I den andra sökrutan kan du ange det exakta artikelnummret eller originalnummret. Du kan också låta oss söka upp dina däck genom att fylla i formuläret under fliken "Fråga" som du hittar till höger.

Välj eller sök däcktyp nedan:


Fördelar med att köpa återvunna bildäck online

Att köpa återvunna bildäck online är både enkelt och smidigt för dig som bilägare och innebär ofta en betydligt lägre kostnad. Genom att välja begagnade bildäck så bidrar du även till en minskad miljöpåverkan.

Hos oss hittar du ett stort utbud med bra priser. Surfa enkelt in och lägg din beställning på din mobil, dator eller surfplatta. Dessutom får du flera olika betalningsalternativ, som gör det smidigt att betala, till exempel med Swish.

Kvalitetssäkrade och kvalitetsklassade däck

Alla däck kvalitetssäkras av professionella yrkespersoner. Därför kan du vara säker på att du alltid får begagnade däck av hög kvalitet.

Däckens kvalité benämns oftast med sitt mönsterdjup i millimeter, till exempel ”8 mm”. Samtliga artiklar i alla klasser kompletteras med bild och kan även ha specifika kommentarer för att ytterligare tydliggöra däckens skick.

Om begagnade Vinterdäck

Det är även viktigt att titta på vad det är för modell på däcken, då det finns däck utformade för olika sorters underlag som exempelvis asfalt, våta underlag och vinterväglag. Vinterdäck är däck som är speciellt framtagna för vinterkörning och märkta med bokstäverna MS, M-S, M+S eller ”Mud and Snow”. När det råder vinterväglag, mellan 1 december och 31 mars, är kravet att vinterdäck ska användas. Under perioden av vinterväglag ska du ha ett mönsterdjup om minst 3 mm på varje däck.

Om begagnade Sommardäck

Sommardäck måste alltid ha ett mönsterdjup på minst 1,6 mm för att vara godkända. Men tänk på att ett större mönsterdjup även innebär en större säkerhet vid våta underlag. Mönstret på ett sommardäck ska se till att effektivt transportera ut allt vatten till sidorna så att man får bra grepp, även när underlaget är vått. På detta vis undviker man vattenplaning.

{{SelectedCarModel.Name}}

{{SelectedCarMakeName}}

Välj modell

Välj produktgrupp