{{SelectedCarModel.Name}}

{{SelectedCarMakeName}}

Så här söker du återvunna husbildelar

I sökrutorna ovan kan du söka på artikelnummer eller originalnummer, bildel och bilmodell. Du kan också låta oss söka upp dina delar genom att fylla i formuläret under fliken "Fråga" som du hittar till höger.

Välj eller sök märke nedan:


Fördelar med att köpa begagnade husbildelar online

Att köpa återvunna husbildelar online är både enkelt och smidigt för dig som husbilägare och innebär ofta en betydligt lägre kostnad. Genom att välja en återvunnen husbildel så hjälper du även till att minska ditt miljöavtryck.

Hos oss hittar du ett stort utbud med bra priser. Surfa enkelt in och lägg din beställning på din mobil, dator eller surfplatta. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ, som gör det enkelt att betala, till exempel med Swish.

Kvalitetssäkrade och kvalitetsklassade husbildelar

Alla husbildelar kvalitetssäkras av professionella yrkespersoner för att du ska kunna vara säker på att hitta återvunna reservdelar med rätt kvalitet. Så här delas delarna in i olika kvalitetskategorier:

A+

Detaljen är en original-reservdel som nyligen bytts. Delen är bättre än det förväntade skicket med tanke på fordonets ålder och miltal. Delen är kontrollerad och testad. Den kan monteras på fordonet i befintligt skick.

A

Reservdelen är kontrollerad och testad utan anmärkningar. Delen representerar fordonets ålder och miltal och kan användas utan åtgärd.

A*

Reservdelen är en a-detalj med reservation. Information om reservdelen ska tydligt beskriva delens defekter eller brister.

M

En miljödel kan för det mesta användas utan åtgärd. Reservdelen har gått fler mil än genomsnittsfordonet med samma årsmodell. Information om reservdelen ska tydligt beskriva delens eventuella defekter eller brister.

NY

Ny reservdel.

{{SelectedCarModel.Name}}

{{SelectedCarMakeName}}

Välj modell

Välj produktgrupp