{{SelectedCarModel.Name}}

{{SelectedCarMakeName}}

Så här söker du efter återvunna husvagnsdelar

I sökrutorna ovan kan du söka på artikelnummer eller originalnummer, bildel och bilmodell. Du kan också låta oss söka upp dina delar genom att fylla i formuläret under fliken "Fråga" som du hittar till höger.

Välj eller sök märke nedan:


Reservdelar till släp och hästtransport

I vårt sortiment kan du även hitta ett stort sortiment av reservdelar till hästtransporter samt lätta och tunga släp. Se till att ditt släp hålls i bästa skick genom att ta hand om det och serva det regelbundet. Om behov av delar uppstår kan du känna dig trygg i att det enkelt och snabbt går att beställa hem begagnade reservdelar till ditt släp eller din hästtransport.

Köp husvagnsdelar och reservdelar till släp online

Att köpa återvunna husvagnsdelar eller reservdelar till släp, online, är både enkelt och smidigt och innebär ofta en betydligt lägre kostnad jämfört med en ny del. Genom att välja en återvunnen reservdel så hjälper du även till att minska din klimatpåverkan.

Hos oss hittar du ett stort utbud till bra priser. Surfa enkelt in och lägg din beställning på din mobil, dator eller surfplatta. Vi erbjuder flera olika betalningsalternativ, som gör det enkelt att betala, till exempel Swish.

Kvalitetsklassade husvagnsdelar och släpdelar

Alla husvagnsdelar och delar till släp och hästtransporter kvalitetssäkras av professionella yrkespersoner för att du ska kunna vara säker på att hitta återvunna reservdelar med rätt kvalitet. Reservdelarna delas in i olika kvalitetskategorier för att du enkelt ska kunna bedöma kvalitén:

A+

Detaljen är en original-reservdel som nyligen bytts. Delen är bättre än det förväntade skicket med tanke på fordonets ålder och miltal. Delen är kontrollerad och testad. Den kan monteras på fordonet i befintligt skick.

A

Reservdelen är kontrollerad och testad utan anmärkningar. Delen representerar fordonets ålder och miltal och kan användas utan åtgärd.

A*

Reservdelen är en a-detalj med reservation. Information om reservdelen ska tydligt beskriva delens defekter eller brister.

M

En miljödel kan för det mesta användas utan åtgärd. Reservdelen har gått fler mil än genomsnittsfordonet med samma årsmodell. Information om reservdelen ska tydligt beskriva delens eventuella defekter eller brister.

NY

Ny reservdel.

{{SelectedCarModel.Name}}

{{SelectedCarMakeName}}

Välj modell

Välj produktgrupp